Over Buro Lein

Mijn naam is Marjolein Bröring en ik woon samen met gezin in het mooie Ommen. Sinds 2011 voer ik zelfstandig een praktijk. Ik begon met onderwijsbegeleiding en door de jaren heen is mijn praktijk uitgegroeid tot een volledige praktijk gericht op reflexintegratie en psychomotorische ontwikkeling. Daarnaast heb ik me door ontwikkeld als orthomoleculair adviseur gevorderd, ben ik ACT-therapeut en gebruik ik systemisch werk

Vanaf 2013 ben ik vele malen breder gaan werken dan alleen onderwijsbegeleiding. Ik ben op zoek gegaan naar een manier van werken vanuit de basis van het kind.

  • Wat heeft een kind nodig om tot leren te komen?
  • Wat heeft een mens nodig om tot ontwikkeling te komen?
  • Wat zijn voor kinderen motorisch en mentaal gezien voorwaarden waar zij aan ‘moeten’ voldoen om te kunnen functioneren op school?
  • Wat hebben kinderen nodig om veilig in de wereld te kunnen staan?

In de praktijk werk ik met neurosensomotorische reflexintegratie en psychomotorische remedial teaching. Dat is een hele mond vol, maar in de basis betekent het dat ik werk aan de basisvoorwaarden om tot leren te komen. Ook werk ik aan veiligheid. Ik werk voornamelijk met MNRI (Masgutova Neurosensomotor Reflexintegration) en RMTi (Rhytmic Movement Training international).

Mijn missie

  • Mensen weer in hun kracht zetten;
  • Mensen laten ervaren dat het ook ‘anders’ kan. Elk mens is uniek en het is zelden dat mensen in een standaard protocol passen. Graag onderzoek ik met hen hoe zij de klachten die zij ervaren kunnen verminderen;
  • Kinderen laten voelen dat ze niet ‘dom’ zijn, maar ze leren hoe aan te sluiten bij hun manier van leren;
  • Problemen aanpakken bij de oorzaak!

Mijn profiel op LinkedIn vind je hier